Nikolett gyógyulása

11-évesen diagnosztizálták a szívében a veleszületett úgynevezett ASD – tünetet.

ASD: A pitvarokat elválasztó sövény hiánya. Általában veleszületett szívbetegség, a kialakult shuntön át a bal pitvarból vér áramlik a szív jobb pitvarába, ahelyett, hogy a bal kamra felé továbbhaladva a test felé kilökődjön. A jobb pitvar túlterhelődéséhez vezethet, és  szívelégtelenség tüneteit okozhatja. Megoldása katéteres eljárással vagy műtéttel a nyílás zárása lehet.
Nála 5mm lyuk volt. Az Úr! meggyógyította 2010.03.20.-án útban hazafelé a Gyógyulás Hangja Misszió alkalmáról.

“Csodák márpedig vannak” címet viselte Magyari László evangélista alkalma, ahol találkoztunk Nikiékkel. Az alkalom után  egy vonaton ülve közösen indultunk hazafelé az Úr! kenetében, amit az alkalom alatt kaptunk az Úr! -tól.

A vonaton ültünk amikor Nikolett anyukája Erzsébet elmondta, hogy Nikinek a héten kell kórházba mennie kardiológiai vizsgálatra, katéterezésre, ami a szívbetegsége miatt vált esedékessé. Megkérdeztem Erzsébettől, hogy az alkalmon miért nem kért gyógyítói imát az Úr! -tól. A válasz megdöbbentett, mert nem mert kérni. A hitem megindított és elkezdtem beszélgetni Nikivel, – Hisz-e Jézus Krisztusban? –  elfogadja-e Jézus gyógyítását? – hiszi-e, hogy Jézus meggyógyította? Ezekre mind igennel válaszolt. Majd megkértem rá, hogy hangosan köszönje meg Jézusnak, hogy meggyógyította. Mert az Úr! már megcselekedte vele a gyógyítást. Megkértem, hogy mondja el a vizsgálat eredményét, mert én és a családom megvoltunk győződve hittel arról, hogy meggyógyult. Ma 2010.03.27.-én kaptam a hírt:

” Niki teljesen tünetmentes, nincs meg az előzőleg diagnosztizált 5mm-es lyuk a szívében, még a zárójelentésen is fel lett tüntetve, hogy imádkoztak a gyógyulásáért.”

2010.04.10.-én a Gyógyulás Hangja Misszió következő alkalmára elhozzák a zárójelentést amit meg lehet nézni, a későbbiekben itt is leközölünk a hitelességet bizonyítandó.

Áldjuk az Ur! -at aki ma is gyógyít, adjunk hálát Niki gyógyulásáért.

Horváth Tibor 2010.03.27.

(A fénykép elhelyezéséhez Niki és anyukája hozzájárult)